Kivenkova todiste


On sanottu, että pyy pienenee maailmanlopun edessä. Onko tämä totta. Minulla on yksi kivenkova todiste , että taatusti on. Laitan oheen kuvan, joka on

  • saimaannorppien alueelta
  • siinä on kivettynyt entinen norppa noin 5 metrinen
  • nykyiset norpat on alle kaksimetrisiä reilusti, yli metrisiä kylläkin
  • huomattava pieneneminen siis
  • kiihtyvä maailmaloppu kivenkovasti todistetuna siis
  • maailmanloppu tulee.

Vahva, kivikova todiste nykyisen luonnontieteen auguurien mukaan, todiste maailmanlopun tulosta. Kai te huolestuneet vanhemmat kerrotte lapsillenne. Sitten voitte nyyhkiä yhdessä sylikkäin ensi joulun. Ei auttanut, vaikka lahjat jätettiin ostamatta.

Mutkun ne muut, ne muut osti ennennäkemättömästi. Ne, ne, … Ja eiks tää korona auttanutkaan. Tarvitaanko sata kertaisesti koronaa, et päästäisi ilmastotavoitteisiin? Voi meitä. Ei toivoakaan.

3 responses to “Kivenkova todiste

  1. Pullervo-norpan muinainen esi-isä on ollut vaikuttava. Tuommoinen olisi ollut Saimaan pelottavin peto sitten Väinämöisen kuulujen jytkyhaukien.
    Sitä minä vieläkin ihmettelen, että eikö vakavanha osannut uida, kun ihana Ainokin pääsi Väiskiltä rantavedessä karkuun.

    Liked by 1 henkilö

  2. Uimataito oli ennen tietojen mukaan yllättävän harvinaista. Ei kai kukaan viisas mene kylmään suomalseen veteen? Varsinkaan jos on vaila läheistä saunaa ja uimarantapelastajia.
    Jos Väiski osaskin uida nuorena, niin miten oli vanhana vähärasvaisena. Ei rasva enää kanna, ei voimat riitä.
    Ja Ainon osa tarinassa, onko se hyvä vai paha? Pääsi pois maallisesta puutteesta ja raatamisesta veden maailman rikkauteen.

    Tykkää

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.