Ohjeita

Jos olet uusi käyttäjä, olet voinut joutua tälle sivulle, saadaksesi ohjeita. Asiat voisivat olla huonomminkin.

WordPress-alustalla olevan sivustoni pääkäyttötapa on napsauttaa hiirellä kaikkea sellaista, missä hiiren kursori muuttuu nuolesta toisennäköiseksi, etusormi pystyssä olevaksi kädeksi tavallisimmin.

Tästä ohjeesta pääsee pois yleisnäkymään vaikkapa napsauttamalla otsikkoa.

Yleisnäkymässä on vakiolista artikkeleista siten, että niistä näkyy mahdollisesti osa jostain kuvasta, otsikko ja vähän ensimmäisiä rivejä. Napsauttamalla artikkelin otsikkoa tai kuvaa pääsee lukemaan koko artikkelin.

Vasemmalla palstalla on arkistoa, oikealla palstalla  linkkejä blogistani ulos. Arkistolinkin napsautus avaa kuukausikohtaiset artikkelit tähän keskiosaan vakiolistana.

Oikeanpuoleisen palstan linkit aukeavat erilliseen ikkunaan, joten joudut sitten ehkä sulkemaan joko avaamasi ”vieraan” ikkunan tai tämän blogin ikkunan. Kuvalinkkien kuvia voi tarkastella napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla kohdevalikosta ”Näytä kuva” tai jokin vastaava.

Artikkeleissa on sama kohde tekstissä yleensä kahdella linkillä. Alleviivattu sana avautuu siten, että aktiivisen eli juuri avoinna olevan ikkunan sisältö vaihtuu kohteen sisällöksi. Sulkeissa oleva (Linkki) taas avaa kohteen erilliseen ikkunaan tai välilehteen, selaimen asetuksista riippuen.

Jos näet artikkelin liepeillä jotain allanäkyvän kaltaista, niin napsauta toki arviosi. Tähtijonon vasen reuna tarkoitta surkeaa artikkelia ja oikea erinomaista.Äänestysyhd(Tässä ei äänestys toimi, koska kyse on vain kuvista ilman toimintoja.)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.