Mainos: koe Suomen tuleva lämpötila jo nyt!


Tämän artikkelin teksti on pääosin mainostusta. Jos olet sellaiselle allerginen, niin sinua on ainakin varoitettu.

Gran Canarian lentokentältä jokunen kilometri etelään päin sijaitsee Playa de Vargas ja siellä monipuolinen leirintäalue.

Kuva 1. Playa de Vargas kartalla. Karttakuvapohjan tekijäviite: By Oona Räisänen (Mysid) – Self-made in Inkscape by w:User:Mysid. Based on SRTM data as edited by CGIAR-CSI. Place names based on the Open Streetmap., Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=2499704 Kyhäily/RJ

Olen avustellut kaveriani Ollia hänen haluamansa kotisivun laadinnassa (Linkki). Sivusto liittyy mahdolliseen liikeideaan.

Koska tämä Roskasaitti on ilmastoblogi, niin pitänee kehua, että tuolla leirintäalueella päässee kokemaan tulevan Suomen ilmaston mihin vuodenaikaan tahansa. Siinä on kaksi vaihtoehtoa: jäädä odottamaan ilmastonlämpenemistä kotioloissaan tai lähteä ottamaan etukäteismaistiaiset vähän aikaisemmin.

Camping Playa de Vargas tukee liikunnallisia harrastuksia lähinnä sillä tavalla, että niitä on mahdollista harrastaa lähiliepeillä, kuten esimerkiksi leijalautailua. Itsellänikin on aikomus lähivuosina käydä tutustumassa paikkaan, mutta taidan tyytyä uimiseen merellisten harrastusten osalta. Ei sitä näin vanhana enää kannata alkaa opettelemaan mitään uutta.

Vastuuvapautuslause: en takaa, että ilmasto lämpenisi Suomessa. Se on tässä mainittu lähinnä mahdollisuuden mainostamisena, kotiin jäännin kannustamiseksi.

One response to “Mainos: koe Suomen tuleva lämpötila jo nyt!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.