Metajuttua 2020


Nyt vähän muusta kuin ilmastosta tai roskista, nimittäin pieniä ja ehkä vähän isompiakin muutoksia on tulossa tähän blogiin.

1) Lisäsin  linkkilistan aaltomerkkiosioon (~) Pauli Vahteran blogin. Että mies sattuu olemaan samassa puolueessa kuin minä, niin se ei ole esteenäkään, mutta varsinainen kimmoke oli hänen toistaiseksi viimeisin kirjoituksensa Euroopan velkaUnionsta. Oli sen verran vauhdikasta tekstiä, että…

Kuva 1. Pauli Vahtera. Tekijäviite: By Sini Leskinen – Studio Omena Oy, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=41692041

Tähän linkkilista-asiaan saa esittää kommenteissa ehdotuksia. Poistoja tuskin tulee kovin helposti, mutta lisäyksiä voi tulllakin. Muunlaisetkin kommentit ovat tervetulleita, esimerkiksi kuvallisten linkkien mahdollisista haitoista.

2) Roskasaitti saattaa muuttaa toiselle palvelimelle. Katsotaan, onnistuuko niinkuin WUWT-sivustolla, vaiko paremmin. Aikaa menee, jos ei tupakkaa kumminkaan. Kun ei ole vielä edes aloitettu muuttohommia, joskin uusi paikka on varattu.

Muuttoon liittyen on kaksi mahdollisuutta: siirtää vanhatkin artikkelit uudelle osoitteelle tai aloittaa ihan alusta ja laittaa vain linkki vanhaan. Jälkimmäinen on kevyempi toteuttaa ja koska tämä WordPress.com ei ole innokas siivoamaan vanhoja blogeja pois, niin säilyyhän nämä täällä melko pitkään, näin uskon.

3) Vieraskynäilijöitä saa tulla enemmänkin kuin yksi, mutta ehkä pitää ensin tehdä tuo muutto. Niin siinä on kaiketi mahdollisuus, että aktiivinen vieraskynäilijä saa ihan oman käyttöoikeuden, jolloin minun ei tarvise kuin kiittää. Vaikka ympäristö on aiheena melko pyöreä, kuten ilmastokin, niin jotain linjaa toivon kirjoittajilta. Enhän itsekään kaikkia kirjoituksiani tähän blogiin kirjoita, vaan poliittis-yhteiskunnaliset tekstit menevät US Puheenvuoroon jne.  Henkilöön menevät solvaukset eivät mielestäni sovi Roskasaitille, joka sentään on keskimääräiseen sosiaaliseen mediaan verrattuna siisti paikka.

 

Advertisement

One response to “Metajuttua 2020

  1. Näkyy joku päivitys muuttaneen tuota kuvien napsautusta niin, etteivät kuvat enää suurenekaan kuten ennen, silloin kun olivat asetettu suurenemaan. Vai olisinko ollut kesäterässä muutaman viimeisimmän artikkelin kohdalla?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.