Metajuttua kommenteista ja Twitteristä


Tämä artikkeli ei oikein liity ilmastoon, vaan tähän blogiin ja sen käytettävyyteen sekä vähän seikkailuihin Twitterissä.

Komentoinnin hankaluuksista

Tässä on parilla eri kommentoijalla ollut jotain yllättävää hankaluutta viestittelyssä. Syytä en tiedä, mutta toki haluan kohtuullisesti tarjota apuani.

Kuva 1.

Kuvassa 1 näkyy blogini kommentointiasetukset. Jospa kommentointivaikeuksien kokijat keksisivät, mikä mättää. Esimerkiksi sähköpostin vaihtaminen aiheuttaisi kommentoijan näkymisen ”uutena”, eli hyväksyttävänä. Jos noissa asetuksissa on jokin vikojen aiheuttaja, niin korjataan sitten.

Lopetin Twitterin käytön

Twitterillä ei ole mitään tekemistä edellä mainittujen kommenttien kanssa, mutta kun en nyt viitsi tekemällä tehdä uusia artikkeleita, niin mainitsen tässä, että lopetin Twitterin käytön eilen. Saattaahan tämä viesti tavoittaa jonkun, joka ihmettelee katoamistani.

Tämän Roskasaitti-blogin kannalta Twitterin kautta ei näyttänyt tulevan kovinkaan usein lukijoita, ettei lopettamisesta ole tässä vahinkoakaan.

Enempi twitter-aiheesta on US:n Puheenvuoron blogissani (Linkki).

One response to “Metajuttua kommenteista ja Twitteristä

  1. Tuohon komentoinnin vaikeuteen liittyen sain sähköpostilla hieman huolestuttavan arvelun. Roskasaitti olisi nähty häirinnän arvoiseksi. Tulevaisuus tuo jokatapauksessa muutoksia tähän blogiin, katsotaanpa sitten.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.