Ilmastonvakioijat polttavat ihmisiä kokoissa


Kuva 1. Ilmastonvakioinnin aiheuttama tuho. Kuvalähde: Wikipedia / Natalie Oxford

Ensiksikin viittaan kirkon julkaisussa olleeseen pilapiirrokseen, joka vihjasi, että perussuomalaiset polttavat ihmisiä kokoissa. Toisekseen muistelen, että Lontoossa sattuneen tornitalopalon syyksi on arveltu ilmastonvakiointiin pohjaavia tekijöitä (Linkki). Uutinen Mirror-nettilehdessä vahvistaa näitä epäilyksiä (Linkki). Kokon mahdollistaa tornitalon jälkiasennettu ulkoverhous, josssa on lämmöneriste ja muutakin palavaa materiaalia ja hyvän vedon takaava kapillaarikosteuden katkaiseva rako. Lämmöneristeen asennus viittaa energiansäästöön ja samalla ilmastonvakiointiin. On tietenkin ollut alun perin brittiläistä typeryyttä ja ehkä säästäväisyyttäkin jättää lämmöneristeet pois asunnosta, mutta sehän on maan tapa.

Kun vielä katsoo kuvasta 1 palavaa kokkoa ja sen sammutusyrityksiä, niin nekin näyttävät vähän kuin olisi koirat pissimässä latvapalossa olevan puun juurelle. Esimerkiksi meillä Järvenpäässäkin rakennetaan tornitaloja, mutta niiden osalta on otettu myös pelastuslaitokseen yhteyttä. Tulipalojahan ei voi täysin estää, mutta Järvenpäässä ne todennäköisemmin saadaan nopeasti myös sammutettua, kun pelastuslaitoksella on riittävä kalusto. Eikä ole lämmöneristeetkään jälkiasennettuja.

Että katsellaanpa sitten niitä kokkoja. Lontoossakin on jo kuulemma 600 valmiina sytyttämistä odottelemassa. Hyvää Juhannusta itse kullekin.

One response to “Ilmastonvakioijat polttavat ihmisiä kokoissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.