Satatuhatta kiitosta!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Roskasaitti-blogissani on juuri ylittynyt 100 000 sivunlatausta kaikkiaan. Kiitos siitä teille, arvoisat lukijani. Julkaisin juuri vuodenvaihteen automaattisesti tuotetun katsauksen, joten en kovin pitkään palaa menneeseen tässä.

Selasin läpi artikkelini vuodesta 2013, eli ihan alusta alkaen. En osannut montakaan niistä hävetä. Vaan ei se mitään, joku ilmeisestikin osaa myötähävetä puolestani, koska miltei puoleen artikkeleista ilmestyy arvosteluksi huonoin pistemäärä, mutta vain yhden kerran kuhunkin artikkeliin.  Vastapainona jotkut sitten painaa miltei aina viittä pistettä näille artikkeleille.  Ihan hyvä, jos siltä tuntuu, mutta jos tuo viisi pistettä on annettu vähän kuin tasapainottamaan sitä alinta arvostelua, niin miltei parempi olisi hieman löysätä.  Kiitos toki jokaisesta arvioinnista. Niitä namiskoja saa käyttää mieluummin useampikin lukija.

Tyypillisin artikkelini pohjatuu Science Dailyn tiedeuutiseen, johon kerään sitten vähän taustaakin yleensä. Ja useinhan se tausta antaa tukea kritiikilleni. Kun SD julkaisee ilmastotiedeuutisen miltei kerran päivässä, niin toki siinä on valikointia harjoitettava, jos SD:n pohjalta noin kerran viikossa artikkelin kasaan. Valikointini on tietenkin sillä lailla vinoa, että paikansa pitäväksi uskomani lopputulos edes jotenkin poikkeaisi vallitsevista ennakko-oletuksista. Miksi näin? Siksikin, että valtavirralla on äänitorvia. Jostain päin on kuulunut jopa huhuja, että ilmastotieteen valtavirran vastaiset mielipiteet ja kannat johtaisivat syytteisiin oikeudessa.

Eräs blogini periaate on, etten halveksuisi yksittäistä, nimeltä mainittua ihmistä. Albert Einstein on arvellut (Linkki), että ”Vain kaksi asiaa ovat äärettömiä – universumi ja ihmisten typeryys, enkä ole ensimmäisestä aivan varma.”  Suurta tiedemiestä kunnioitaaksenikin olen joutunut vähintään epäsuorasti leimaamaan mm. ilmastonvakioijia ihmisryhmänä typeryksiksi.

Lisää kehittämisideoita saa laittaa. Osan voinen niistä pystyä toteuttamaankin.

Mainokset

2 responses to “Satatuhatta kiitosta!

  1. Ainakaan itse en jaksa miettiä missään blogissa tähtien määriä sen tarkemmin, kuin että jos kirjoitus on hyvä, niin annan viisi tähteä. Jos se on keskiverto, en anna.

    Jos kirjoitus on aivan täyttä roskaa, saatan painaa yhtä tähteä.

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.