Patrick Mooren puhe 14.10.2015


Kuva 1. Tri Moore. Kuvalähde: Wikipedia.

Kuva 1. Tri Moore. Kuvalähde: Wikipedia 2014.

Ekologian tohtori, johtaja ja entinen Greenpeace Foundationin perustajajäsen Patrick Moore piti 14.10.2015 puheen GWPF-tilaisuudessa Lontoossa (Linkki). Puhe sisältää monia kiinnostavia kohtia niin ilmasto- kuin ympäristöpolitiikankin kannalta. Puhetta ei näyttäisi uutisoidun Suomessa ollenkaan, joten hyvä puhe ansainnee ainakin yhden blogimaininnan Suomessakin.

Lyhyestä virsi kaunis: tri Moore kysyy otsikossaan ”Pitäisikö meidän juhlia CO2:ta?” ja toteaa loppuyhteenvedossaan suomennettuna:

Lopuksi: fossiilisten polttoaineiden polttamisesta tuleva hiilidioksidi on elämän aine, elämän palveluskunta, elämän valuutta ja todellakin maapallon elämän selkäranka.

 

Linkkejä

https://fi.wikipedia.org/wiki/Patrick_Moore_%28ymp%C3%A4rist%C3%B6aktivisti%29 (Linkki) Lyhyt Wikipedia-artikkeli Mooresta.

http://wattsupwiththat.com/2015/10/15/gwpf-annual-lecture-by-patrick-moore-should-we-celebrate-co2/ (Linkki) Pilapiirtäjä Joshin näkemys Mooren luennosta WUWT-sivustolla.

wattsupwiththat.com/2015/07/28/a-co-founder-of-greenpeace-tells-the-truth-on-co2/(Linkki) WUWT-sivuston lyhyt artikkeli. Sivulle upotettuna on Mooren tietoiskuvideo, jossa samoja elementtejä kuin GWPF-puheessakin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.