Mahdollisten ilmastopakolaisten määrä romahti yli 97%


Kuva 1. Kiribatin Marei-atollia astronautin kuvaamana. Lähde: Wikipedia/Nasa.

Kuva 1. Kiribatin Marakei-atollia astronautin kuvaamana. Lähde: Wikipedia/Nasa.

YK varoitti, että vuosikymmenen lopulla on 50 miljoonaa ilmastopakolaista (Linkki). Nyt kuitenkin uutiosoidaan epäiltyjen ilmastopakolaisten määrän romahtaneen ainakin yli 97%. Miten tämä on mahdollista?  Tämä on mahdollista siten, että YK:n uhkakuva esitettiin vuonna 2005, jolloin sen vuosikymmenen viimeinen vuosi oli 2009 tai viimeistään vuosi 2010.  Toinen tärkeä tieto on se, että maapallon ainoa ilmastopakolaiseksi hakeutunut ihminen ei saanutkaan pakolaisoikeutta (Linkki). Uusi Seelanti karkotti kirbatilaisen miehen.

Laskettiinpa sitten ilmastopakolaisiksi epäiltyjen määrä 50 miljoonaksi tai yhdeksi, nolla on molemmista luvuista matemaattisesti laskettuna yli 97% pienempi luku. Mielestäni tuota voi kutsua romahdukseksi.

Linkkejä

http://www.tiede.fi/artikkeli/jutut/artikkelit/ilmastonmuutos_nostaa_pakolaistulvan (Linkki) Tiedelehden ilmastopakolaispelottelua, jonka kunniaksi on sanottava, että sentään mainitaan mahdolliseksi myös vain 9 cm meren kohoaminen vuosisadan loppuun menessä. Sitä ei tosin muutoin pelotteluartikkelissa huomioida.

http://www.ekofokus.com/2009/03/ilmastopakolaiset.html (Linkki) Normimittaista ilmastopakolaispelottelua.

https://ilmastotiede.wordpress.com/2013/09/22/carteret-saaret-uppoavat-2015-ilmastopakolaisten-uusimmat-kuulumiset/ (Linkki) Carteret-saaret ovatkin kärsineet saarelaisista eivätkä suomalaisista. Tämä tieto saattaa heikentää maksamismotiiviasi?

http://elseturunen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/62730-ilmastopakolaiset-tosiasia (Linkki) Normimittaista ilmastopelottelutekstiä. Kannattaa lukea viimeinenkin komentti.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Ilmastopakolaisuus (Linkki) Luku 200 miljoonaa maittu mainittu! Tarjoaako kukaan enempää?

http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/ilmastopakolaisen-hakemus-hylattiin-uudessa-seelannissa/5233372 (Linkki) Olennainen tieto Uuden Seelannin päätöksestä: oikeita ilmastopakolaisia voitaisiin ottaa, jos heitä ilmaantuisi.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.