Blogiesittely: Ilmastohuijaus


Kuva 1. Kaappaus sivulta http://ilmastohuijaus.blogspot.fi/

Kuva 1. Kaappaus sivulta http://ilmastohuijaus.blogspot.fi/

Hannu Tanskanen on ärhäkkäästi kriittisen ilmastoblogin  isä maassamme. Kaiketi ainakin Boris Winterhalter on varhaisempi kriittinen kirjoittaja, muttä se ärhäkkyys!  Onhan blogin osoitekin ronski: http://ilmastohuijaus.blogspot.fi/, vaikka varsinaisessa otsikossa annetaan ehkä vähän löysää kysymysmerkin kera ”Ilmastonmuutos – maailman suurin huijaus ?”.  Vaan voihan se tietenkin tarkoittaa, että vasta toiseksi suurin? Kemistin ja tiedetoimittajan taustalla jälkeä on syntynyt, niin että blogi on arvioitu Suomessa parhaaksi ilmastokriittiseksi blogiksikin.

Kuva 2. Varhaisempaa tuotantoa Ilmastohuijaus-blogista.

Kuva 2. Varhaisempaa tuotantoa Ilmastohuijaus-blogista.

Verrattuna aiemmin esittelemiini blogeihin tämän Ilmastohuijaus-blogin pitäjän olen tavannutkin. Hyvin me mahduttiin saman kahvipöydän ääreen ja uskoisin, että tulevaisuudessakin voisimme viettää hyvää aikaa kahvikupin tai ohrapirtelön äärellä, jos tilaisuus vain tulee. Joistain asioista olemme eri mieltä, mikä antaa mukavasti potkua keskusteluun.  Hannu vaikutti tavattaessa erittäin nopeasti ajattelevalta mieheltä, jonka perässä on näin hitaammin ajattelevan ponnisteltava.

Nopeus ja taito tiivistää näkyy myös Tanskasen blogissa, jossa ei ole kirjoittajan pitkiä jaarituksia, kuten myös kuvista 1 ja 2 voi nähdä.

Hannu Tanskanen kirjoittelee tiedeaiheista myös Uuden Suomen Puheenvuoroon(Linkki). Kannattaa lukea ja kommentoida, kun Hannu vastaileekin useimmille, ellei peräti kaikille kommentoijilleen.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s