Obama myy ilmastonmuutosta meteorologeille?


Kuva 1. USA:n presidentti Barack Obama. Lähde: Wikipedia/ Official White House Photo by Pete Souza

The Guardian uutisoi(Linkki), että USA:n presidentti Barack Obama osallistuu tv-haastatteluihin tv-meteorologien kanssa puolustaakseen ilmastonmuutoksen vakiointiin pyrkivää politiikkaansa. Artikkelista käy ilmi, että ilmasto-ohjelmaan on satsattu paljon ja se aiotaan pakottaa kaikille aloille ja alueille.

Mikä on ehkä yllätys, niin USA:n tv-meteorologit ovat olleet skeptisismiin taipuvaisia ilmastonmuutoksen suhteen. Näin siis The Guardianin mukaan. Athony Watts ei taida tätä kiistää, koskapa on blogannut kriittisesti tästä uudesta ohjelmasta(Linkki).

TV-meteorologeihin luotetaan USA:ssa ja niinpä olisikin suuri poliittinen voitto, jos heidät saataisiin ohjelman mainostajiksi. En tosin mahda mitään sille ajatukselleni, että tässä on jotain nurinkurista, kun meteorologit eivät ole pyytämässä presidenttiä huomioimaan faktoja.

Kuva 1, kuten useimmat blogini muutkin kuvat, on suurennettavissa napsauttamalla kerran ja ehkä vielä toisenkin kerran mm. ikkunan koosta riippuen.

Mainokset

4 responses to “Obama myy ilmastonmuutosta meteorologeille?

 1. Saattaa Obamallla olla taloudelliset intressit olla mielessä, kun toinen virkakausi päättyy? Al Corekin nauraa ajaessaan pankkiin niin miksi ei Barackin haluasi tehdä samoin?
  Lisäksi taitaa olla luppoaikaa niin paljon Obamalla nykyään, että ehtii osallistua näihin tv-haastatteluihin?

  Tykkää

  • Obaman henkilökohtaisesti intohimoista ilmastoasioissa en osaa sanoa. Voisikohan aiempi matala profiili olla seurausta öljyrahalla voidellusta vaalikampanjastakin? Nyt on virkaa jäljellä sen verran vähän, että uskaltaa? Ja varmaan olisi kysytty luennoitsija eläkkeelle päästyään myös ilmastokysymyksistä, jos nyt saa jonkin ohjelman käyntiin.
   Liuskekaasun ansiostahan USA:lla on hiilipäästöt olleet laskusuunnassa ilman tätä ohjelmaakin.

   Tykkää

 2. Liuskekaasun ansiosta Obama voi rehvastella ja vaatia muita talkoisiin.
  Kaivahan Risto, kun itse en enää viitsi, että kuka se Obaman energianeuvonantaja olikaan, jolla on lehmä ojassa sorkat taivasta kohden näissä energia-asioissa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.